Orientalna zupa z dyni piżmowej / Oriental butternut squash soup

Orientalna zupa z dyni piżmowej!

1. Pieczemy: dynię, marchewkę, cebulę, czosnek.
2. Gotujemy: bulion z mlekiem kokosowym i sosem z orzeszkow ziemnych.
3. Doprawiamy: cynamon, świeży imbir, słodka papryka, cytryna, pomarańcza.
4. Dodajemy warzywa, gotujemy i miksujemy!


Oriental butternut squash soup!

1. Bake: butternut squash, carrots, onions, garlic.
2. Boil: broth with coconut milk and peanut sauce.
3. Season: cinnamon, fresh ginger, sweet peppers, lemon, orange.
4. Add the vegetables, cook and mix!

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s